Head back in

Allmänt | 2013-02-21 | 08:48:14 Kommentera här! » 0 st

 
Hallå!
 
Fy och usch så trött jag är idag. Och uttråkad! Jag börjar om en timme, någon, vem som helst, är välkommen att göra mig sällskap! 
 
Tänkte ta å plugga lite svenska och börja på naturkunskapen. Känns som att jag börjar få lite mer kontroll över allt plugg som är nu, otroligt skönt! 
Svenskaprovet på fredag kommer nog lösa sig, det är inte så mycket att plugga på. Ska tvärkolla igenom det nu på morgonen och sen får det vara bra.
Sen äre lite inlämningar och uppspelningar, men det löser sig.
Naturkunskapsprovet däremot, har jag inte alls koll på. Men jag ska börja läsa om det nu och läsa lite varje dag hade jag tänkt, så borde det nog gå att få ihop någorlunda också. Och sen äre ju sportlov!
 
Har inte överdrivet inplanerat, lite bio och förhoppningsvis lite bygdsiljum. Får se va som händer! 
 
overandout
 
 
 

Dance for us, dance

Allmänt | 2013-02-18 | 19:09:00 Kommentera här! » 1 st

Nu har min mage fått sig lite kroppkakor och nu ska jag bannemig skärpa mig och vara produktiv. Stäng ner datorn, plocka fram penna och papper och jobba. Jobba som fan 
Om jag gör det, belönar jag mig själv med att ta till tid till Dancehall imorgon. Efterlängtat

Jag tänker inte tillåta ett första F! SÅ DET SÅ Bratackhej

I'll drown

Allmänt | 2013-02-18 | 17:04:00 Kommentera här! » 1 st

ÅH JAG KAN INTE PLUGGA, WTF ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN HJÄRNA
 
 
suck
 
 

He took my hand and whispered

Allmänt | 2013-02-15 | 22:00:47 Kommentera här! » 0 st

 
Hej! 
Jag har tråkigt och är så förbannat rastlös. Jag vill ba ut och springa eller nåt, hela kroppen kryper. 
Gårdagen var otroligt trevlig och mysig. Välbehövligt! 
 
Jag tänkte tipsa om en låt av en tjej från Island som kallas Soley. Det är lite Daughter-alike, med lite "konstiga" detaljer i musiken, riktigt bra! 
Ta och plugga in lurarna och lyssna på I'll drown eller Pretty face till att börja med! :) 
Lyssna på dem här: Soley – I'll Drown
 
När jag väl håller på kan jag ju även rekommendera er att se denna; 
Personligen tycker jag om den, den blir lite stark mot slutet, sevärt! :)

14e februari

Allmänt | 2013-02-14 | 12:35:09 Kommentera här! » 0 st

Jaha, jag gör väl som alla andra och skriver ett alla hjärtans dag- inlägg!
 
Glad alla hjärtans dag allihopen! 
 
För mig blir det att umgås med Moa och Emelina ikväll, myspys! ♥ 
 
Gammal bild, men fortfarande lika underbara! 

Mittiveckan

Allmänt | 2013-02-13 | 23:54:33 Kommentera här! » 0 st

Hellu. 
 
Tänkte dra ihop ett inlägg såhär innan läggdags!
 
Jag var hemma idag igen, och är lite rädd för morgondagen. Jag villvillvill inte vara hemma imorgon också! 
Alla hjärtans dag är planerad att umgås med Emelina, Moa och Jessica i Holmsund och förhoppningsvis kan jag fara dit! :) (Åhjagvillverkligenkomigennukroppen)
Har även ensembleuppspel och hiphop projekt imorgon. Kommer dock inte kunna sjunga.. 
Och på fredag vare tänkt att ha fystest på idrotten, tror inte riktigt på att det kommer funka galant!
 
Jag har inte så mycket att skriva om idag, så jag avrundar det hela med att visa internet min nya jacka jag skrev om för ca 2 veckor sen. bye
 
 
 
Såhär kan det för övrigt gå om man har haft tråkigt ett bra tag och börjar bli lite trött och smått onöjd med vad man lyckas åstadkomma med en "kamera";
      

I'm waking up, I feel it in my bones

Allmänt | 2013-02-11 | 18:19:53 Kommentera här! » 0 st

Heyheyhey
 
Tänkte börja med att säga att från och med att jag skriver det här är det exakt 1 timme och 33 min innan Paramore's nya musikvideo till Now visas för världen. 19.23 på MTV gott folk! Även med en "exklusiv intervju på mtv.com direkt efter". Då vet ni vad jag ska göra om 1 timme och 32 minuter ;] 
*Paramore-nörd. S.k "Parawhore" enligt internet. 
 
Nu till lite oviktigt "det här har jag gjort idag, för alla som vill veta.." 
 
Jag åt nyss middag. Skräpmat, precis som de senaste tre dagarna. Dagens orsak var att vi inte kunde göra någon mat, eftersom att köket är i full renovering. Det luktar målarfärg där, vilket gjorde att mitt stora, goda glas vatten där vid tvåtiden inte var så gott. Det smakade målarfärg. 
Jag kan nämligen inte andas så bra när jag äter/dricker, vilket gjorde att jag tog ett djupt andetag genom näsan efter mina stora klunkar vatten. Stort misstag. 
*Okej, jag insåg att det lät ologiskt med att jag tog ett andetag med näsan, när jag skrev att jag inte kunde andas medan jag drack (Varför inte andas genom näsan tidigare, medan du dricker, om du kan andas genom den efter? tänker ni säkert) men det går inte, kan inte riktigt förklara men mina lungor är i uppror ;)
Men jag känner mig otroligt nyttig med all skräpmat jag tryckt i mig. Eller inte. 
Måste även erkänna att jag åt mer godis idag. Och lite glass, för att jag tyckte synd om min hals. Damnit
Och imorgon har jag lovat migsjälv en semla, eftersom att det är fettisdag. 
'Jag kommer ju ändå träna 4 gånger den veckan' JO TJENA, hej förkylning! 
 
Dagen har bestått av serier i massor. I några timmar. Har lyckats jobba mig upp en bit in på säsong 7 av How I met your mother och såg även ett gammalt avsnitt av Pretty little liars. Försöker komma på nån ny serie att börja på, men känner ingen större entusiasm över någon ny serie. 90210 är ju en serie jag halvt "lovat" tjejerna i klassen att börja se. Aja, vi får se hur det går med det! :) 
Har även "lekt" med lite smink, bara för att ha något att göra, och för att det är kul. Ungefär på samma sätt som förra gången jag skrev att jag hade "lekt" med smink, fast den här gången med brunt istället för svart. Det negativa är att eftersom jag alltid sminkar på samma sätt, börjar det ta så kort tid, vilket betyder; inte lika långt tidsfördriv. Men jag har inte riktigt så många fler idéer! Får klura på den tror jag. 
 
Till något helt annat;
Jag ligger så sjuuukt mycket efter i allt. Har missat lite prov och sådant nu när jag varit sjuk, och många av proven som är kvar vet jag inte ens vad de handlar om, eftersom att jag suger på att lyssna på lektionerna, eller jobba enskilt för den delen. Jag vet inte ens vad vi har gjort på naturkunskapen de senaste veckorna
Historian ligger inte så bra till betygsmässigt heller. Men godkänt borde jag få på provet iaf. Beroende på hur mycket jag kommer kunna lägga på att plugga inför det. Detsamma gäller NKn, eftersom att jag måste läsa in allt på egen hand när det gäller det. Varför satte jag mig själv i det här från början? Plugga i jämn takt borde jag ha gjort, istället för att strunta i allt och inte bry mig i några veckor, för att sedan ha allt på en gång nu istället. 
Jag vill ha bra betyg. Blir besviken om jag inte får det, men pluggar inte (=lite omöjligt att få bra betyg) 
Som vanligt, ursäkta bitter, men skriver av mig. Kanske får det mig att inse att jag måste skärpa mig?
Okej, troligen inte, men värt ett försök
 
Det jag har nu, fram till vecka nio; (som vi fått reda på än så länge)
Matteprov, historiaprov, nkprov, ensemble uppspel, sång&pianoläxa, idrottsprov, fystest, träningsprogram och svenskaprov. Alla förutom en är den här veckan och nästa. Nkprov vecka 9. Instrumentläxor gäller ju iof varje vecka, så det räknas väl inte helt. Usch, jag vill bara göra bort allt, samtidigt som jag inte vill veta av dem alls. 
 
Nej, nu till något gladare! 
Dagens låt blir; Imagine Dragons – Radioactive
Väldigt härlig! Brukar oftast inte riktigt tycka om så mycket "datagjort", men tänker inte ens på det med den här låten. Have a listen!
 
 
Jag blir nog hemma imorgon också. Funderar på att fara in och hämta några böcker, ev. vara med på naturkunkapen(och lyssna å va aktiv), och sedan fara hem igen. hmm.. 
 
Byebapapadabye!
Underbart bra kamera i dåligt ljus.. Ignorera mitt tilltuffsade fjonghår.

gosh

Allmänt | 2013-02-10 | 18:22:22 Kommentera här! » 1 st

Wall of text nedanför, insåg jag. 
Jag skriver att jag inte har något att berätta, och ändå lyckas jag göra jobbigt långa inlägg.. Förstår inte hur jag lyckas. 
 
Nu går jag och äter glasstårta. Mumma
Sliten tjej

If you're still breathing, you're the lucky ones

Allmänt | 2013-02-10 | 18:13:00 Kommentera här! » 0 st

Ehm.. Jag har suttit i typ tio minuter(ganska illa) och funderat på vad jag ska skriva "som öppningsfras". Hej? Hallå? Hejsan? Godmorgon? Nämen wtf, bestämde mig för att skita i det totalt. 

Den här gången tänkte jag börja med "dagens låt". Och vilka har framfört den? Om ingen mindre än Daughter. Som man kanske kan lista ut utifrån några inlägg den senaste tiden, så är det ett band som spelats flitigt i mina hörlurar. 
Det jag tycker om med dem är att de har så sköna låtar! Lätta att lyssna på, vilket humör du än är på. Okomplicerat, inge data gjort och äkta. Texterna är också något som gör låtarna helt underbara. Helt klart ett band värda att kolla upp, om du inte gjort det redan!
Låten jag väljer för dagen var svår av det bandet, eftersom att de har så många bra! Men tillslut bestämde jag mig för;
Daughter – Youth
*Mina rubriker är alltid en rad ur låten jag föreslår, so u know!

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Sovit, ätit, legat och sett film, sett serier, lyssnat på musik och ätit lite till. Jag har fruktansvärt tråkigt men har inte så mycket ork till annat heller! 
Den här förkylningen tar fruktansvärt mycket energi eftersom att den bestämde sig för att lägga mycket krut på lungorna och halsen. Känns som att jag inte har tagit medicin på några dagar, trots att jag tar maxdos varje dag. ÅH, less. 
Blir förmodligen att vara hemma imorgon, vilket känns rätt piss eftersom att det ofta blir måndagar jag är hemma, har jag märkt. Och Gemun är svår att ta igen på om man missar något. 
Det positiva är att; om jag skulle fara, så går jag ju ändå bara halvdag, till tolv. Sen får jag fara hem. Vi får se! 
Hur jag än gör med skolan kommer jag inte kunna fara å dansa imorrn, vilket suger. Får se om jag ens kan på tisdag, hoppas!
 
Lite om gårdagen;
När jag vaknade igår hann jag bara äta frukost och duscha innan tre syskonbarn och en bror kom hit. Det var trevligt, full fart! Vi spelade spel, hade fruktstund, läste böcker och massa annat. Hjälpte även brormin att beställa en ny dator. 
Efter några timmar kom även Annelie och Hilma förbi en stund, kul att se dem också!
 
När alla hade åkt tog jag och mamma en liten prommis ner på folkets hus för att hjälpa pappa med några grejer. Passade då även på att köpa mig lite nötter och torkadfrukt, omnom. hihi
 
På kvällen såg jag litegrann på melodifestivalen men bestämde mig ganska fort för att gå och se film istället. 
Helt värdelöst, melodifestivalen. Visst, nog kan det va en mysig "lägereld för familjen", som alla säger, men musiken blir bara sämre och sämre. (Och man kan faktiskt inte skylla på att jag tycker det för att jag är musikare, resten av familjen hade samma åsikt!) 
Gick i säng halv tio, smått utmattad. Sov, precis som natten innan, ungefär tolv timmar. Och än en gång vaknade jag i tid till att äta frukost med mamsen och papsen. Otroligt. 
 
Som ni märker har jag inte överdrivet mycket att skriva om, tror inte det är så otroligt intressant att läsa om. Men, som jag har sagt förut så har jag ju bloggen enbart för att skriva av mig, inte för att få, eller behålla läsare. ;) 
 
Jag har en sista sak att säga. A confession. 
Jag har gjort/ska göra ett undantag på mitt nyårslöfte ikväll! Pappa hade köpt 1.5kg geisha och dumle-godis till mässan han deltog i lördags. Men det kom inte alls lika mycket folk som han trodde det skulle, och det gick inte åt så mycket godis alls. I princip en full godispåse har stått på vårt rumsbord sen igår, plågat mig smått eftersom jag har haft världens sug idag. Sedan kommer mamma och pappa med idén att öppna den goda glasstårtan vi har i frysen, och insisterar att jag borde äta ur den. Och ur godispåsen. Jag är svag, vilket gjorde att jag inte sa emot så mycket. 
Den lilla dumlen och den lilla geishan var nog det godaste jag har ätit, någonsin. Men det får fan räcka, inga fler händer i den påsen för min del. Bara en liten bit glasstårta senare ikväll :]
Sen återgår jag till mitt socker och slaskfria jag, åtminstone till i sommar! 

Byebye, beautiful
 
Under lördagen rullades det boll med glädjen själv
 
 

Panic struck my mind

Allmänt | 2013-02-08 | 19:51:13 Kommentera här! » 0 st

Hej! 
Kände att det var dags för en liten uppdatering.
Jag har inte så mycket att skriva om, men det var ju ändå ett tag sen!

Veckan har gått ganska fort fram och den har gått ganska upp och ner. Den har bestått av Hip hop, lite sömn och massor av pluggning som skulle ha behövts göras men som inte riktigt har blivit så mycket gjord som jag hade tänkt. Jag har aldrig hittat orken! Åh så irriterande. 

Men, idag var jag hemma. Hade sån huvudvärk när jag kom hem igår, och när jag vaknade imorse. Astman är sämre än vanligt och jag går runt och hostar. Förkylning på ingång, skulle jag gissa.
Allt det har lett till noll träning i veckan, vilket känns lite surt. Men jag får väl försöka ta igen det nästa vecka. 

Dagen har bestått av en hel del plugg på förmiddan (hör och häpna!) Och på eftermiddann blev det serier, film och musik. 
Otroligt skönt att ha gjort bort lite av allt plugg måste jag säga! Eftermiddan/kvällen har i allmänhet varit rätt så obra. Usch, hatar dåliga dagar, vet inte riktigt vart man ska ta vägen, med humöret som jag inte vet vart det är. Aja, ny dag imorgon, får hoppas att den blir lite bättre!
 
Men jag såg Perks of being a wallflower idag iaf! Så sjukt bra, ska ta och läsa boken också hade jag tänkt. 
 
Dagens låt får bli;
Graveyard – The Siren
Riktigt skön, åh vad bra. Upptäckte den tack vare klasskompisar som sjunger och spelar den otroligt bra. 
Have a Listen!
 
Over and out
 
 

Give a cheer for all the broken

Allmänt | 2013-02-03 | 14:00:08 Kommentera här! » 0 st

Hi!
 
Jag segar idag, nannting. Vaknade upp tidigt med halvkonstigt humör, såg 500 days of summer, rekommenderas! Sjukt bra, men lite sorglig. Ingen typisk romantisk komedi direkt. Men fin! Se den.
 
Vid nio steg jag upp, åt frukost med moråfar (vilket aldrig händer) och sen satte jag mig vid datorn. Lyssnade på musik, klickade runt.. Sen tog jag faktiskt tag i kragen. Började på matten, fattade inget, allt blev fel och jag gav upp. Och nu sitter jag här. Suck
Måste väl försöka vinna över matten sen också, får se om jag kan ta till pappsen till hjälp. 

Ska strax klä på mig för en långpromenad, för kallt för att springa. Det får som sagt bli en prommis, och crosstrainer ikväll ist! 
 
Fortfarande på konstigt humör. Dålig dag. Tror det är den där sömnen som fattas.. Och dåliga matvanor. *Oops
 
Men, ska försöka skärpa till mig med allt det nu under veckan! Annars kommer jag bara fortsätta se mina betyg sjunka ^^ Åhsåbitter
Det är även nu strax som allt kommer på en gång. Så, SkärpningMariaBoström
Har tänkt börja ge ett förslag på en låt i nästan varje inlägg. 
Eller, anta "the song-challenge". Varje dag är det en ny låt, t ex; "a song you like with a colour in the title", som idag. 
 
Jag valde "Welcome to the black parade" av My Chemical romance. Rubriken är en textrad från låten för övrigt. 
Här kan du lyssna på den!
 
byebye
 
 

Tredje februari

Allmänt | 2013-02-03 | 01:02:38 Kommentera här! » 0 st

Hej!

Kortisinlägg;
Dagen har varit fantastiskt bra, med trevligaste kvällen på länge. Somnar med ett leende på läpparna!
 
Godnatt!
 
 

calmly

Allmänt | 2013-02-01 | 21:03:00 Kommentera här! » 0 st

Hi!
 
Blev en hemmakväll denna fredag. Sitter och ser tv med mami och papi, Gladiatorerna, och äter hallon. Mys!

Funderade ett tag att fara på verket men kände verkligen ingen ork. Min kropp är lite i protest av någon anledning. Ont i kroppen, ont i magen, ont i huvet, trött.. 
 
Men imorgon blire tjejkväll iaf! Amanda, Hanna, Lisa och Moa kommer hem till mig! 
Morsåfars ska å äta middag hos några pappa har jobbat hos. Som bara kan engelska. Hihi, det kan ju bli lite intressant! 
Så vi får huset för oss själva ett tag, mys! 
 
Jag köpte en jacka idag. På army shopen. Den va rätt nice. Billig också!
Jag tänkte även köpa en skjorta på gina, men glömde mitt presentkort :/ Den finns nog inte kvar i min storlek på måndag, eftersom att det bara fanns en kvar.. Buhu
 
Men herregud, jag måste skärpa mig! Pengarna försvinner hit och dit, när jag egentligen borde spara. suck
 

Nej, nu ska jag återgå till mina kära hallon, sen blire kanske att se Perks of being a wallflower.
 
Byebye
 
Bjussar på en bild från "idrotten" idag. Jag, Jonnah, Axel, Hampus och Norre tog en prommis till stan.