I appreciate the air I breathe

Musik | 2012-03-31 | 10:52:33 Kommentera här! » 0 st

Godmorgon!
Imorse vakande jag passande 05.30. Tänkte; "Gu vilken tur jag vaknade! Jag glömde ju ställa väckaren! Okej, ca en timme innan jag måste gå till bussen.. Usch, Tyska idag." Strax efter det kom jag på att det var lördag idag, att jag skulle kunna sova några timmar till och att Johan skulle komma hit idag, då blev läget helt plötsligt mycket trevligare. :)
Så nu ska jag snart gå in i duschen, sen städa och sen kommer Johan hit! Bra lördag.
Dagens låt:
Our Last Night – The Air I Breathe

Livdockor och värktabletter

Allmänt | 2012-03-30 | 19:41:00 Kommentera här! » 0 st

Halloj!
Jag har tagit det ganska lugnt idag, skolan va rätt så lugn, engelskan va inställd och tyskan jobbade vi inte så mycket på, utan pratade mest om vad vi skulle jobba med inför nationella :) Kören va nice som vanligt, och idrotten gick väldigt fort fram, med gym efter!
Det här var vår idrottslektion;
Där jag även, enligt Jessica, hittade min framtida man. (Till höger) 
-"Bäst att du passar dig Johan, du har fått en livlös, platt man med varken ben eller armar som konkurrent!" eeh..
Nu ikväll har jag nålat upp ett par byxor och bara tagit det lugnt. Hade tänkt plugga, men är alldeles för trött och mitt huvud värker. Så det blir alvedon och säng snart skulle jag tro!
Hare göda!

Inspirationsbrist

Allmänt | 2012-03-29 | 09:16:23 Kommentera här! » 1 st

*Grattis Wille Clint-Voldemort Sjöberg som fyller 17 år idag!*

Helluu.. 
Sitter här och inte gör någonting, när jag borde plugga.. Men jag har varken motivation eller ork. Jag ska börja skriva ett svenskatal till muntliga nationella, men jag vet verkligen inte hur jag ska börja. En fråga kanske? Eller en tankeställare..? Ingen aning.
Jag far nog ut och springer alldeles strax, kanske kan rensa lite tankar och få någon idé, vem vet? Iaf känns det också sjukt drygt.
Ärligt talat, det enda jag känner att jag skulle vilja göra just nu är att ta en tekopp och sedan lägga mig. Helst under ett varmt och skönt täcke med huvudet mot en viss söt pojkes bröst och få höra hans hjärtslag. Näe, att få ligga bredvid en varm Johan, skulle inte sitta helt fel just nu. 


Jag fattar inte vad det är med mig idag, jag glömmer saker, tappar saker, går in i saker, otagg.. Jag måste vara trött.

Nej, nu drar jag och springer.

Hejsvejs!


New blog

Allmänt | 2012-03-28 | 11:41:14 Kommentera här! » 1 st

yey


fail